Konyha hátfal üveg gyártás

Lakásunk, irodánk, üzletünk felújításakor a csempe helyett már többféle anyagot is használhatunk falburkolatként.A legjobb választás a színes dekorüveg, vagy az úgynevezett pirnteltüveg más néven a nyomtatott üveg. A konyhai üveg falburkolat egyrészt védi a falat, másrészt modern külsőt kölcsönöz helyiségeinknek, konyhájának. Időtálló, praktikus megoldás. Látványosan átalakítja konyhájának a megjelenését. A színes üveg konyhai falburkolat tágítja a teret tükröződésével.  Könnyen tisztítható bármilyen üvegtisztító takarítószerrel.

Konyhai hátfal üveg biztonsági, edzett üvegből! Edzett üvegből készül hogy a tűzhely mögött keletkezett hőhatás miatt a magasabb hőmérsékletet és az ütéseket is kibírja.

A konyhai hátfal üveg falburkolatok kétféle üvegből készülhetnek:

1. Síküveg  más néven flott üveg azaz víztiszta üveg enyhén zöldes árnyalatú az üveg vasoxid tartalma miatt. Így ennek az üvegnek az alkalmazásakor 1 árnyalatnyi színvesztéssel kell számolni.

2. Optiwhite üveg azaz a vasmentes üveg alkalmazása esetén nem viszi el a festett üveg színét a zöld irányába. A választott kép vagy szín eredeti színben fog tündökölni.

3. Dekor tükör felhasználásával is készíthetünk konyhai hátfalat. Lehetőség van, hagyományos ezüst vagy bronz és szürke tükör között választani.

 

Konyhai hátfal üveg edzett színes üvegből: Az ön által adott RAL színben fog tündökölni hátfala.

 

Konyha hátfal üveg dekor színes tükörből:

 

Konyha hátfal üveg lacobel üvegböl: A Lacobel üveg gyári szines üveg. Magasfényű, zománcozott.

 

Nyomtatással dekorált konyhai hátfal üveg: Ha egy képet, fotót szeretne akkor a printel konyhai hátafl üvegre van szüksége.

 

Konyha hátfal üveg felszerelése, beépítése: Falra, burkolatra, vagy a burkolat közé, csempére, festett falra ragasztással is könnyedén felrakható felhelyezhető

 

Online ajánlatkérő űrlap

Ajánlatkérő adaok

Ajánlatkérő adaok

Ajánlatkérő adaok

Fájlok böngészése
A méret limit az egyes file-okra: 100 MB

    Hőszigetelt üvegek cseréje Üvegezés biztosításra is!

    Üveges működési területünk

    Agárd, Budakeszi, Budaörs, Budapest, Biatorbágy, Budajenő, Budakalász, Dunaharaszti, Dunakeszi, Diósd, Etyek, Érd, Fót, Halásztelek, Herceghalom, Kerepes, Mány, Mogyoród, Nagykovácsi, Páty, Perbál, Pomáz, Sóskút, Százhalombatta, Szentendre, Tata, Tárnok, Telki, Törökbálint, Tököl, Zsámbék, Velence;

    Ha nem találja itt az ön települését kérem hívjon minket (+36) 70 391 4030