Biztonsági hőszigetelő üveg

Gyári fokozott biztonsági edzett vagy laminált vagy edzett laminált (esg, vsg) thermo - hőszigetelő üvegek, edzett vagy laminált biztonsági üvegből, argongázzal és akár 2 X LowE bevonattal, ál vagy valódi netán vagy duplex osztással akár meleg peremes változatban is. Gyári biztonsági papírral - igazolással, párásodás elleni garanciával.

Üvegezés, üvegcsere, üvegbeépítés akár biztosítási kárrendezésre is. Gyári fokozott biztonsági thermo-hőszigetelő üvegek, argongázzal és akár 2 X lowE bevonattal, ál vagy duplex osztással akár meleg peremes változatban is.A laminált thermo üveg: Sok estben a bejárati ajtónál utca fronti ablaküvegnél (portálüveg) és ahol számít a biztonság ott szokták alkalmazni. A laminált hőszigetelő üveg esetébe szinte lehetetlen  az üveg átszakítása így ennél az üvegfajtánál készült üvegnél. 

Az edzett thermo üveg: Kérésre a hőszigetelő üveget edzett üvegből készítjük el. Így 7x ellenállóbb lesz az üveg, sérülés estén apró darabokra hullik szét, így nem okoz sérülést. Tetőtéri ablakokban és bevillágító ablakoknál, illetve ott szoktak alkalmazni ahol fent ál az üvegsérülés veszélye.

Az edzett laminált biztonsági üveg: A legerősebb megoldás. Extra erős, extra biztonsági üveg. szinte az összes biztonsági funkciót tuja és ez az árában is tükröződik.

Egyedi formák és rétegrendek: Ha egyedi formájú hőszigetelt üveget szeretne akkor sablon alapján tudjuk le gyártattani önnek a kért üvegfajtával és réteg rendel.

 

Üvegezés, üvegcsere, üvegbeépítés akár biztosítási kárrendezésre is. Gyári fokozott biztonsági thermo-hőszigetelő üvegek, argongázzal és akár 2 X lowE bevonattal, ál vagy duplex osztással akár meleg peremes változatban is.

 

Online ajánlatkérő űrlap

Ajánlatkérő adaok

Ajánlatkérő adaok

Ajánlatkérő adaok

Fájlok böngészése
A méret limit az egyes file-okra: 100 MB

    Kérjen ajánlatot online Hivjon minket most!

    Működési területünk

    Budakeszi, Budaörs, Budapest, Biatorbágy, Budajenő, Csömör, Dunakeszi, Dunaharaszti, Diósd, Etyek, Érd, Gyömrő, Herceghalom, Kerepes, Maglód, Mány, Nagykovácsi, Páty, Perbál, Remeteszőlős, Sóskút, Tata, Tárnok, Telki, Törökbálint, Zsámbék; Ha nem találja itt az ön települését kérem hivjon minket (+36) 70 391 4030