Melegperemes thermoüveg

Az melegperemes üvegszerkezet vastagságát, a két vagy 3 réteg üveg között található melegperemes (műanyag)  távtartó léc adja. Az alumínium távtartó hőhidat képezne az üvegek között, ezért a melegperemes kivitelnél műanyag távtartót használunk.

A meleg peremes hőszigetelőüveg sokkal jobb U értékkel bír, hiszen a 2 vagy 3 réteg közötti üvegfelület nem érintkezik a fém távtaóval ami sokkal jobban vezeti a hőt. A melegperemes távtartó színe lehet fekete, szürke és még 3 féle gyári színben elérhető.Remek módja az üveg hővédelmi értékének fokozására a meleg peremes távtartó használata a hőszigetelt üvegeknél. A 48 mm-es meleg peremmel készült 3 rétegű üveg Ug= 0,5W/M2K hőtényezővel rendelkezik, a minimum 36 mm-es 3 rétegű üveg Ug=0,67 W/M2K értékel bír.

Vállaljuk melegperemmel készült sérült, repedt 2 vagy 3 rétegű hőszigetelő üvegek cseréjét, újra gyártását. Idejétmúlt be párásodott hőszigetelő üvegek cseréje, pótlása, beépítése. Az általunk beépített üveg minden esetben gyári üveg ami gyári igazolással rendelkezik.

A meleg peremes hőszigetelőüveg sokkal jobb U értékkel bír, hiszen a 2 vagy 3 réteg közötti üvegfelület nem érintkezik a fém távtaóval ami sokkal jobban vezeti a hőt. A melegperemes távtartó színe lehet fekete, szürke és még 3 féle gyári színben elérhető.

Online ajánlatkérő űrlap

Ajánlatkérő adaok

Ajánlatkérő adaok

Fájlok böngészése
A méret limit az egyes file-okra: 100 MB

    Ajánlatkérő adaok

    captcha

    Kérjen ajánlatot online Üveges 24 szolgáltatások