Melegperemes thermo üveg

Az melegperemes üvegszerkezet vastagságát, a két vagy 3 réteg üveg között található melegperemes (műanyag)  távtartó léc adja. Az alumínium távtartó hőhidat képezne az üvegek között, ezért a melegperemes kivitelnél műanyag távtartót használunk.

A meleg peremes hőszigetelőüveg sokkal jobb U értékkel bír, hiszen a 2 vagy 3 réteg közötti üvegfelület nem érintkezik a fém távtaóval ami sokkal jobban vezeti a hőt. A melegperemes távtartó színe lehet fekete, szürke és még 3 féle gyári színben elérhető.Remek módja az üveg hővédelmi értékének fokozására a meleg peremes távtartó használata a hőszigetelt üvegeknél. A 48 mm-es meleg peremmel készült 3 rétegű üveg Ug= 0,5W/M2K hőtényezővel rendelkezik, a minimum 36 mm-es 3 rétegű üveg Ug=0,67 W/M2K értékel bír.

Vállaljuk melegperemmel készült sérült, repedt 2 vagy 3 rétegű hőszigetelő üvegek cseréjét, újra gyártását. Idejétmúlt be párásodott hőszigetelő üvegek cseréje, pótlása, beépítése. Az általunk beépített üveg minden esetben gyári üveg ami gyári igazolással rendelkezik.

A meleg peremes hőszigetelőüveg sokkal jobb U értékkel bír, hiszen a 2 vagy 3 réteg közötti üvegfelület nem érintkezik a fém távtaóval ami sokkal jobban vezeti a hőt. A melegperemes távtartó színe lehet fekete, szürke és még 3 féle gyári színben elérhető.

Online ajánlatkérő űrlap

Ajánlatkérő adaok

Ajánlatkérő adaok

Ajánlatkérő adaok

Fájlok böngészése
A méret limit az egyes file-okra: 100 MB

    Hőszigetelt üvegek cseréje Üvegezés biztosításra is!

    Üveges működési területünk

    Agárd, Budakeszi, Budaörs, Budapest, Biatorbágy, Budajenő, Budakalász, Dunaharaszti, Dunakeszi, Diósd, Etyek, Érd, Fót, Halásztelek, Herceghalom, Kerepes, Mány, Mogyoród, Nagykovácsi, Páty, Perbál, Pomáz, Sóskút, Százhalombatta, Szentendre, Tata, Tárnok, Telki, Törökbálint, Tököl, Zsámbék, Velence;

    Ha nem találja itt az ön települését kérem hívjon minket (+36) 70 391 4030